انجمن علمی مهندسی عمران

منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ انجمن علمی مهندسی عمران خوش آمدید
آرشيو
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
اسفند 1391
دی 1391
آبان 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
نويسندگان
م.ی
کد هاي جاوا

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 54
بازدید کل : 172245
تعداد مطالب : 30
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نقشه های کامل یک واحد اسکان موقت  <-PostCategory-> 

 

http://www.bananews.ir/طراحی سری کامل نقشه های یک واحد اسکان موقت ویژه مناطق سردسیر آذربایجان با توسط گروه طراحی جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران در اواخر شهریورماه به پایان رسید و جهت بهره برداری رایگان تمامی هموطنان عزیز کشورمان بر روی سایت جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران قرار گرفت.

به گزارش بنانیوز جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران با همکاری گروه نجات موج پیشرو ، ضمن اجرای چند واحد نمونه در مناطق زلزله زده اقدام به تهیه دفترچه اجرایی این واحد ها به صورت مصور خواهد نمود این دفترچه همانند دفترچه ساخت و ساز بم که توسط جمعیت کاهش خطرات تهیه شده بود به اجرای صحیح این واحد ها کمک شایانی خواهد نمود

این جمعیت از تمامی صاحبنظران در زمینه طراحی واحد های سریع الاحداث دعوت می کند تا ضمن بررسی نقشه ها طراحی شده جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران جهت اعتلای این نقشه ها و نیز ارائه سری های دیگری از نقشه های اسکان موقت بومی کشورمان ایشان را همراهی نمایند.

لینک دانلود در ادامه مطلب



ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:نقشه های کامل یک واحد اسکان موقت ,ساعت 16:25 توسط م.ی |
تعاریف مربوط به شهرداری  <-PostCategory-> 

انواع پروانه

 

پروانه ساختمانی: مجوز قانونی ای که از طرف شهرداری برای هرگونه ساخت و ساز برای صاحبان املاک صادر می گردد.

 

تخریب و بازسازی: پروانه ای که با تخریب بنای قدیمی و احداث بنای جدید براساس طرح تفصیلی صادر می گردد.

 

اضافه اشکوب: مجوز احداث طبقاتی برروی طبقات موجود (توسعه بنا در ارتفاع)

 

تبدیل: مجوزی که برای تبدیل یک واحد مسکونی به دو واحد، تبدیل واحد مسکونی به اداری و یا تبدیل قسمتی از مسکونی به واحد تجاری و… صادرمی گردد.

 

تعمیرات: پروانه ای که منظور انجام تعمیرات و تغییرات جزئی و کلی صادر گردد.

 

تمدید پروانه: در صورت منقضی شدن مهلت پروانه و یا عدم شروع عملیات ساختمانی از طرف مالک، اعتبار پروانه تمدید و با همان مشخصات صادر خواهد شد.

تغییر نقشه: در صورت تقاضای مالک و به شرط عدم شروع عملیات ساختمانی نسبت به تغییرات یا جابجایی فضاها یا توسعه بنای پروانه های معتبر، پروانه تغییر نقشه صادر خواهد شد.

 

ابطال پروانه: در صورت تقاضای مالک با اخذ اصل پروانه صادره و ابطال آن و پیوست به پرونده بصورت مکانیزه نیز پروانه باطل و تصویر به مراجع ذیربط اعلام می گردد و با رعایت ضوابط و مقررات پرداختی های مالک عودت گردد.

 

تعویض مهندس ناظر یا مجری: در صورت درخواست مالک و با رعایت ضوابط و مقررات و موافقت ناظر و مجری و مراجع ذیصلاح و معرفی ناظر و مجری جدید مجوز فوق صادر می گردد.

 


انواع گواهی :

 

عدم خلاف: در صورت شروع به کار ساختمانی طبق پروانه صادره برای هرگونه معامله و یا انقضای مهلت پروانه (برای ادامه عملیات ساختمانی یا بروز خلاف، پس از رسیدگی،‌گواهی جدیدی به نام عدم خلاف صادر می گردد.

 

بلامانع ناحیه: در موارد بروز تخلفات جزئی که منجر به جلوگیری شود، پس از رفع خلاف یا رسیدگی به آن، مجوز ادامه کار از شهرسازی منطقه به ناحیه مربوطه صادر خواهد شد.

 

بلامانع شهرسازی: درصورت درخواست انواع پروانه و کشف خلاف در بنا و رسیدگی به آن برای سهولت روند اداری و ادامه کار، بلامانع شهرسازی صادر خواهد شد.

 

پایان کار: در صورت پایان عملیات ساختمانی و عدم وجود تخلف و ارائه گواهی صحت اجرا از جانب مهندس ناظر گواهی پایان کار ساختمانی توسط شهرداری صادر می شود.

 

پایان کار آپارتمانی: صدور گواهی پایان ساختمان یا عدم خلاف در مورد هریک از آپارتمان های یک مجتمع بشرطی که در اختصاصیات و مشاعات تخلفی حادث نشده باشد .

 

پایان کار قبل از 49: جهت بناهایی با هر کاربری که قبل از اردیبهشت سال 1349 احداث و بهره برداری گردیده اند( شامل مقررات طرح جامع تهران نمی باشند) پایان ساختمانی قبل از 1349 صادر می گردد.

 

تمدید پایان کار: در صورت انقضای اعتبار پایان کار و عدم وجود هرگونه خلاف یا تغییرات در بنا پایان کار مذکور با همان مشخصات مجدداً‌ تمدید می گردد.

 

مشخصات املاک در کاربری مسکونی:

 

مساحت زیربنا: مجموع سطوح در هرطبقه از ساختمان های یک ملک را مساحت زیربنای آن طبقه گویند.

 

مساحت کل بنا: عبارت است از مجموع سطوح ساخته شده در کلیه طبقاتی که در یک ملک احداث می شود یا شده است که شامل زیرزمین یا زیرزمین ها، همکف، طبقات فوقانی اعم از قسمت های مفید و اختصاصیات و یا مشاعات در طبقات ساختمان می باشد.

 

متوسط مساحت زمین: عبارت است از نسبت کل مساحت زمین ها به تعداد اراضی بلوک یا  ضریب سطح اشغال: عبارت است از نسبت درصد مساحت سطح مجاز احداث بنا به مساحت قطعه زمین در طبقه همکف 

 

متوسط مساحت کل بنا: عبارت است از نسبت مساحت کل بنا در املاک موجود به تعداد  اراضی بلوک یا ناحیه یا محله یا منطقه یا شهر 

 

ضریب تراکم مجاز: عبارت است از نسبت درصد سطح زیربنای کل ساختمان به سطح قطعه زمین مورد ساخت با کاربری مجاز طبق طرح تفصیلی (مشاعات و انبار و پارکینگ در زیرزمین و پارکینگ در همکف جزء این ضریب محاسبه نمی گردند.) 

 

تراکم استفاده شده : عبارت است از سطح زیربنای کل ساختمان به سطح قطعه زمین مورد ساخت با هرکاربری (مشاعات و پارکینگ و انباری در زیرزمین و پارکینگ درهمکف جزء این سطوح محاسبه نمی گردد) 

 

بنای مفید: مجموع زیربنای کل طبقات بجز سطح پارکینگ ها و انباری ها و مشاعات

 

مساحت زیربنای مشاعات در مسکونی: شامل مجموع مساحت تاسیسات، راهرو، راه پله،‌آسانسور، لابی،‌سالن اجتماعات، استخر و سونا و ورزشی، سرایداری، شوت زباله، نگهبانی، نورگیرها، سرویس بهداشتی و انباری مشاع جزء سطوح  مشاعات می باشند. 

 

درصد بنای مفید استفاده شده: درصد مجموع زیربنای مفید طبقات در طبقات، نسبت به مساحت ملک(طبق سند مالکیت) . (زیربنای کل، منهای مشاعات و پارکینگ و انباری)

 

انواع اراضی: 

 

 دایر: اراضی دارای ساختمان و تاسیسات و دیوارکشی متناسب با ملک و یا املاکی که  باغ و مشجر و یا زراعی باشد، می گویند. 

 

بایر: به اراضی فاقد ساختمان و تاسیسات می گویند که سابقه دایر بودن را داشته اند.

 

موات: به املاکی که فاقد ساختمان و تاسیسات باشد و هرگونه سابقه عمران و آبادی و یا باغ و کشاورزی نداشته اند گویند.

 

مشخصات کاربری ملک : 

 

مسکونی: به سطوحی اطلاق می گردد که براساس نقشه کاربری اراضی جهت احداث واحدهاو مجموعه های  مسکونی اختصاص یافته اند.

 

تجاری: این اراضی برای فعالیت های بازرگانی، مغازه ها و فروشگاه ها، کسب و پیشه و دوایر نمایندگی های مختلف و دفاتر تجاری براساس سلسله مراتب طرحهای تفصیلی (خرده فروشی، عمده فروشی، دفاتر) پاساژ، تیمچه، سرا درنظر گرفته شده است.

 

مختلط : عبارت است از ترکیب چندعملکرد از کاربری های مختلف دریک قطعه زمین با کاربری مختلط (تجاری اداری، تجاری مسکونی، مسکونی اداری و اختلاطی از کاربری های فرهنگی،‌ورزشی، آموزشی) با توجه به طرح تفصیلی می باشند.

 

باغ: عبارت است از زمین محصور و یا غیر محصوری که در آن درخت به تعدادی که قانون مشخص نموده است کاشته باشند و یا در طرح تفصیلی به صورت باغ تعیین شده باشد. 

 

مذهبی: انواع کاربریهای مذهبی در سلسله مراتب خدمات شهری به شرح ذیل می باشد.

 

اراضی مذهبی رده محله: شامل مساجد کوچک، تکایا و حسینیه ها.

 

اراضی مذهبی رده ناحیه شامل: مساجد و فاطمیه ها ‌اراضی مذهبی رده منطقه شامل مساجد بزرگ و هیئت ها.

 

اراضی مذهبی رده حوزه شامل: مجتمع های مذهبی، دارالتبلیغ ها و مهدیه ها.

 

اراضی مذهبی رده شهر و فراتر: شامل مساجد اصلی شهر، خانقاه،‌ کلیساها و کنیسه ها، امامزاده ها، بقاع متبرکه، ‌مصلی،‌ آتشکده ها و معابد. 

 

آموزشی: این اراضی بسته به سلسله مراتب خدمات شهری با توجه به رده های مختلف کاربری آموزشی به احداث ساختمان های آموزشی اختصاص دارد. فعالیت های مجاز در این اراضی آموزشی رده های مختلف به شرح ذیل می باشد. 

 

اراضی آموزشی رده محله: شامل مهدکودک، آمادگی،‌مدرسه ابتدایی مدارس راهنمایی و دبیرستان ها.

 

اراضی آموزشی رده ناحیه: شامل کلاس های نهضت سواد آموزی، مراکز آموزش حرفه ای و هنرکده ها.

 

اراضی آموزشی رده منطقه شامل: مدارس اسلامی،‌موسسات آموزش زبان های خارجی وهنرستان های صنعتی.

 

اراضی آموزشی رده حوزه ای: شامل مدارس ویژه نابینایان،‌مدارس ویژه معلولین کرو و لال و مدارس ویژه سایر معلولین.

 

 اراضی آموزشی رده شهر و فراتر: شامل مدارس ویژه خارجیان مقیم تهران و مدارس ویژه کودکان استثنایی

 

فرهنگی: انواع کاربری های فرهنگی بنا به سلسله مراتب خدمات شهری به شرح ذیل می باشد.
*‌ اراضی فرهنگی رده محله ای: شامل کتابخانه کودکان و کتابخانه های درجه 5
* اراضی فرهنگی رده ناحیه ای : شامل کتابخانه های درجه 4 و سالن های اجتماعات.
* اراضی فرهنگی رده منطقه : شامل کتابخانه های درجه 3، بنیادهای ارشادی و کانون ها
*اراضی فرهنگی رده شهر و فراتر : شامل اماکن و محوطه های تاریخی، موزه ها، موسسات انتشاراتی، کتابخانه های ملی و سایر کتابخانه های بزرگ، ‌نمایشگاهها، انجمن ها،‌بناهای یادبود،‌آرامگاه مشاهیر و فرهنگستان ها.

 

بهداشتی: این اراضی در رده محله مطرح شده و شامل گرمابه ها و رختشویخانه ها می گردد. 

 

ورزشی: انواع این کاربری برحسب سلسله مراتب خدمات شهری به شرح ذیل می باشد.
* اراضی ورزشی رده محله: شامل زمین های بازی کوچک.
* اراضی ورزشی رده ناحیه : شامل زمین های ورزشی و سالن های کوچک.
*‌اراضی ورزشی رده منطقه شامل زمین های ورزشی سالن های متوسط – سالنهای استخر سرپوشیده و اراضی ورزشی رده شهر، استادیوم ها و …می باشد. 

 

فضاهای سبز-پارک عمومی: ملکی که دارای طرح پارک، حریم سبز، جنگل مصنوعی و … طبق طرح تفصیلی و جامع می باشد، بارده بندی باغ کودک،‌پارک محله، پارک منطقه ای و پارک های عمومی شهری،‌حریم سبز بزرگراهها، اتوبانها، بزرگراه ها، کمربند سبز شهری.


+ نوشته شده در چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:,ساعت 16:21 توسط م.ی |
آسمان‌خراش‌های چوبی با انتشار کربن کمتر  <-PostCategory-> 

 

http://www.bananews.ir/معماران جهان در حال حاضر از شیوه جدیدی برای تبدیل چوب به مواد ساختمان‌سازی استفاده می‌کنند که می‌تواند راه‌حلی سریع و سازگار با محیط زیست برای سازه‌های جدیدی باشد.

به گزارش بنانیوز اتمام اخیر بلوک هشت طبقه چوبی اداری در اتریش و یک بلوک مسکونی 9 طبقه در لندن نشانه‌ای از ورود سریع این رویکرد به جامعه انسانی است.

ساختمان LCT One در دورنبیرن اتریش یک ساختمان دوگانه از چوب و بتن بوده که توسط شرکت معماری Cree طراحی شده است.

این ساختمان فناوری پیشرفته از صفحات جامد ساخته شده از لایه‌های چوب و مواد دیگر مونتاژ شده و از یک هسته مرکزی بتنی برخوردار است که آسانسورها و تجهیزات آن را در بر گرفته است.

تیرکهای عمودی از چوب گلولام، از یک پایه بتنی و پانل‌های سطحی ترکیبی ساخته شده از پرتوهای گلولام، پشتیبانی می‌کنند.

گلولام که از به هم چسباندن تکه‌های کوچکتر چوب برای ساخت عناصر ساختاری با کشش بیشتر از فولاد بوجود آمده، می‌تواند حتی بهتر از بتن در برابر فشار مقاومت کند اما در عین حال از وزن کمتری برخوردار بوده و پایدارتر است.

به ادعای این شرکت، پیش ساخت عناصر گلولامی در خارج از محل ساختمان سازی می‌تواند زمان ساخت را تا نصف کاهش داده، کیفیت را تضمین کرده و انتشارات کربن را از بین ببرد.

بتن در زمان تولید تقریبا به اندازه وزن خود کربن تولید می‌کند اما یک ماده خام برای آسمان‌خراشهای چوبی در عوض به معنی واقعی کلمه روی درختان روییده و در همان حال کربن را از هوا به خود جذب می‌کند.

طبق محاسبان معماران انگلیسی، از تولید 125 تن دی‌اکسید کربن در زمان ساخت ساختمان 9 طبقه Stadthaus که بلندترین سازه الوار مدرن جهان در لندن بوده، جلوگیری شده است.

این ساختمان از بتن کمتری نسبت به سیستم اتریشی استفاده کرده و دیوارهای تیغه و تاوه‌های کف به همراه پلکان، کاملا از پانل‌های الوار تار عمودی(CLT) ساخته شده‌اند.

این پانلها شامل 10 لایه تخته چوب با ضخامت یک اینچ بوده که تارهای آن در زاویه 90 درجه نسبت به هم قرار گرفته‌اند که می‌تواند حتی نامرغوبترین چوبها مانند صنوبر را به پانل‌هایی با قابلیت تحمل بارهای عظیم تبدیل کند.

معماران اکنون در حال رقابت برای ساخت ساختمان‌های چندطبقه سازگارتر با محیط زیست هستند. در حال حاضر ساخت یک بلوک 10 طبقه مسکونی با الوار تار عمودی در ملبورن استرالیا آغاز شد است.

با این حال مقرارت ساخت و ساز باعث محدود شدن سازه‌های چوبی شده است. در کشور روسیه این ساختمانها تا چهار طبقه، در کانادا تا شش طبقه و در آمریکا و چین تا حدود پنج طبقه اجازه ساخت دارند.


+ نوشته شده در یک شنبه 7 آبان 1391برچسب:,ساعت 21:26 توسط م.ی |
آشنایی با اجزای اصلی ساختمان  <-PostCategory-> 

دانلود کتاب آشنایی با اجزای اصلی ساختمان

اجزای اصلی ساختمان‎

نام کتاب : آشنایی با اجزای اصلی ساختمان

نویسنده : رضا ترابی اصفهانی

ناشر :  پارس بوک

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۳۶

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۱۷۸  کیلوبایت

توضیحات :  امروزه گسترش روش‌های طراحی،تولید مصالح جدید و ابداع‌ تکنولوژی‌های مدرن کاربرد اصول طراحی ساختمان و پایداری سازه‌ها را دچار تغییر کرده و تجدیدنظر در مورد کاربردهای ساختمانی را امری لازم‌ ساخته است.ضرورت شناخت مصالح و قوانین حاکم بر رفتار آنها و نیز مفاهیم سازه در طراحی معماری و تلفیق آن با مفاهیم سازه،برای معماران و مهندسان ساختمان، گردآوری کتابی با عنوان «آشنایی با اجزای اصلی ساختمان» را امری قابل‌قبول و اقدامی مؤثر نشان می‌دهد. در این کتاب موضوعات زیر مورد بررسی قرار میگیرد :

کف سازی ،  دیوار ،  نعل درگاه ،  تاق ضربی ،  در و پنجره ،  شیب بندی بام ها ،  سقف کاذب  ، قوس ،  رامپ و پله،  دودکش ،  دفع فاضلاب ،  بادبند در ساختمان های اسکلت فلزی ، ‌ اجرای درز انبساط و درز انقباض ، ‌ قرنیز و ازاره

 


+ نوشته شده در یک شنبه 7 آبان 1391برچسب:آشنایی با اجزای اصلی ساختمان,کف سازی,دیوار ,نعل درگاه,تاق ضربی,در و پنجره,شیب بندی بام ها,سقف کاذب,قوس,رامپ و پله,دودکش,دفع فاضلاب,بادبند در ساختمان های اسکلت فلزی,اجرای درز انبساط,درز انقباض,قرنیز و ازاره,ساعت 21:18 توسط م.ی |
مطالب پيشين
» جزوه درس اجرا
» دانلود نمونه سوالات درس پی آقای مهندس معصومی
» ثبت نام در تیم سازه ماکارونی
» سقفهای تیرچه بلوک
» نقشه های کامل یک واحد اسکان موقت





موضوعات
مهندسی عمران
ضد آب کردن بتن با فن آوری کریستالی
خطرات بلوک های یونولیتی پلی استایرن
سازه ماکارونی
۲۳۳ نکته اجرایی ساختمان
وینیل،نوین و کارآمد
آشنایی با مجموعه مهندسی عمران
دانلود رایگان نشریه 55
برج میلاد،نماد تهران
سیستمهای مهندسی عمران
انواع خاکبرداری
پاسخ شما
تازه های عمران
زن و مرد ایرانی، در بین 10 مهندس منتخب عمران آمریکا
بهره برداری از نیروگاه خورشیدی در دانشگاه صنعتی اصفهان
دلیل علمی ارتعاشات منار جنبان اصفهان
اخبار عمران
کنگره مهندسی عمران
شرکتهای ایرانی در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان دبی
چرا برج میلاد ثبت ملی نمی شود؟
آموزشی
دانلود جزوه محاسبات عددی
فرمولهای مقاومت مصالح
پيوندها


دانلود آلبوم جدید انجمن علمی عمران دانشگاه صنعتی مازندران سایت تخصصی مهندسی عمران ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان انجمن علمی مهندسی عمران و آدرس civilengineers.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در کادر زیر بنویسید. در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

خاک برداری
سیستمهای مهندسی عمران
خلاصه فرمولهای مقاومت مصالح
سایت تخصصی مهندسی عمران
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
پاسور طلا

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com